Webdesign

U merkt het waarschijnlijk ook hoe het belang van digital en online aanwezigheid toeneemt? Alsook de toenemende groei van e-commerce? De digitale wereld groeit met de dag en is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Een website, is niet alleen maar een referentiepunt van uw bedrijf maar ook het online visitekaartje. Hier zullen uw (potentiële) klanten de eerste ervaring op doen met uw diensten. Mocht u toch nog twijfelen, dankzij een site gaat ook de wereld van de Search Engine Advertising voor u open, een manier om online en doel gericht te adverteren

Bij het ontwerpen van een website kunt u zo ver gaan als u het zelf wenst, van one-pager tot webshop, het is allemaal mogelijk. Met mijn diensten maak ik graag de wereld van webdesign toegankelijk voor iedereen. Bij iedere website of webshop zorg ik voor:

–      Registratie van een domeinnaam
–      Webhosting
–      Eigen mailadres
–      Responsieve website voor pc, tablet en mobiel
–      SEO (aanwezigheid in zoekmachines)
–      Beveiligde verbinding van de website
–      Bedrijfsvermelding op Google
–      1 jaar support (forfait van 5uren voor het eerste jaar na opmaak van de website)

Hiernaast garandeer ik volledig transparantie in de prijzen. De prijs die aangekondigd wordt is een all-in prijs. Geen verrassingen mogelijk! Er zijn verschillende formules mogelijk!

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte?